Cph Garden 2017. Foto: Lena Eidevall.

Följ med oss till Cph Garden 23 juni

Har du lust att hänga med till Cph Garden i sommar?

Vi är några i styrelsen som tänkte åka dit den sista utställningsdagen, som infaller på söndag 23 juni. Vi ordnar alltså ingen bussresa dit med Skånekretsen, utan föreslår att alla som önskar åka dit i stället åker samtidigt med oss över bron på tåget. Man tar sedan ett S-tog västerut från Hovedbanegården och får gå en 5–10 minuter sista biten.

I år är man på en ny plats med mer utrymme (i Ballerup). Det är åtta utställningsträdgårdar, ännu fler inspirationsträdgårdar, massvis med försäljare, föredrag, workshops, små matställen med mera. Programmet är helt klart 15 april.

Hela programmet hittar du här: haveselskabet.dk/cphgarden

Redan förra gången som Cph Garden gick av stapeln – 2017 – var det mycket spännande som hände där och nu har det blivit mer och större än då – väl värt att besöka.

Inträdet är 200 danska kronor för en dag och man måste ha kontanter med sig för att vara säker på att kunna handla de växter eller trädgårdsprylar man vill.

Vi hoppas att några av er glada trädgårdsamatörer i Skåne har lust att hänga med! Vi tar ett tåg klockan 9.00 från Lund C, så man kan vara framme senast klockan 11 på Cph Garden.

Hör av dig till någon av oss:
Lena – lena@eidevall.se
Anita – anita_lassing@hotmail.com