Balkansippa (Anemone blanda 'Radar'). Foto: Dan Abelin.

Resa till växtmarknaden i Kolding 5 juni 2017

Har du varit på Koldings växtmarknad? Om inte, passa på när vi åker dit 5 juni. För trädgårdsamatörer är ett besök på Koldings »plantemarked« ett måste! Denna växtmarknad är enorm, väldigt trevlig och vackert belägen i Geografisk Have. I Geografisk Have i Kolding på Jylland hålls nämligen Danmarks största plantemarked på grundlovsdagen 5 juni varje år.

Vi startar – som vanligt – i morgonväkten och kör direkt dit, för att vara där vid 11-tiden. Vi äter middag på hemvägen och är tillbaka i Alnarp vid 21-tiden.

Läs mer på http://www.geografiskhave.dk/

Resan beräknas kosta 1050 kr per person och i priset ingår resa, inträde och lunch. Priset kan komma att justeras p.g.a. kursen SEK/DKK. Resan kommer bara att innehålla besöket på växtmarknaden och inga andra trädgårdsbesök, men Geografisk Have är en fin botanisk trädgård, vilken naturligtvis inbjuder till fina promenader.

Anmälan görs till Madeleine Almér via e-post madeleine@almer.se Sista anmälningsdag är 12 maj. I det fall resan inte samlar tillräckligt många deltagare kan den ställas in.

Onsdagen 5 juni är en helgdag i Danmark men vardag i Sverige.

Observera regler för avbokning av resor som finns här.