Välkomstträffar

En gång per år (under våren och sommaren) brukar Skånekretsen ordna nybörjarträffar för nya medlemmar. År 2016 bytte vi namn på dessa träffar till välkomstträffar (läs mer i medlemsbladet).

Tillsammans med ett par styrelsemedlemmar träffas de som är med i välkomstträffarna en handfull gånger under våren och besöker trädgårdar hos Skånekretsens medlemmar. En trädgård per träff besöks och träffarna läggs på en vardagskväll efter arbetstid. Efter att ha gått runt i trädgården tillsammans med trädgårdsägaren avslutas besöket med att vi fikar och sitter och pratar en stund tillsammans.

Observera att var och en tar sig själv till mötesträdgården!

Nybörjarträff hos Nantins 14 maj 2012

Nybörjarträff hos Nantins 14 maj 2012. Foto: Dan Abelin.

Man får på detta sätt tillfälle att lära känna både varandra och andra medlemmar i kretsen under trevliga former, samtidigt som man får massor av idéer och tips till sin egen trädgård.

Du anmäler dig till Gunnilla Garmer (anmälningstid mellan 1/1 och 1/4),
e-post bellis@garmer.se eller på telefon 046-53177, före 1 april. Deltagarantalet är begränsat.
Välkommen till våra träffar!

Upprop!
Du som redan är medlem och har en trädgård som du kan tänka dig att visa för våra nya medlemmar – hör av dig till någon i styrelsen! Det är roligt för de nya att få se en uppvuxen trädgård och lika roligt att få visa sin trädgård för andra med samma intresse!

Bilder från en av våra träffar finns här.

Obs! Anmäl dig inte om du vet att du inte kan vara i en trädgård i Malmö-Lund-Helsingborgsområdet kl. 18 en vardagskväll. Det är många som vill vara med och tråkigt om inte alla platser blir utnyttjade! Tänk på att du själv måste kunna ta dig till trädgårdarna!