Växtmarknad 2011. Foto: Mari Zander.

Växtmarknad 5 maj 2013

Skånekretsen anordnar växtmarknad i Alnarp två gånger per år (första söndagen i maj respektive september). Söndag 5 maj är det alltså dags igen. Hjärtligt välkomna till Alnarp för att fynda växter till trädgården!

Både många glada amatörer och en del etablerade plantskolor säljer växter av alla de slag. Två av plantskolorna som brukar finnas på plats är t.ex. Borealis och Linders Plantskola.

För att fira vårt 50-årsjubileum kommer vi dessutom att ha en guidad vandring i Alnarpsparken i samband med växtmarknaden. Ta gärna med picknickkorg! Skylt visar var vandringen startar, vilket blir  klockan 12.15.

Utförligare information och regler för säljare och köpare finns här. I år måste vi dessvärre spärra av en mindre del av vår vanliga plats för växtmarknaden (det pågår scenbygge och dylikt inför Eurovision Song Contest på området), men det kommer troligen inte att påverka marknaden särskilt mycket.

Söndag 5 maj 2013, kl 11–13, Alnarp

Evenemanget på Facebook

Läs vad en bloggare skrev om vår växtmarknad förra år:

en grön sida: Växtmarknad på Alnarp
Har du skrivit om Skånekretsens växtmarknad så bör din blogg också stå med här, kontakta gärna kretsens webbredaktör! Eller skriv ett inlägg om växtmarknaden i år!